PROGRAM
Mai26
Søndag 26. mai, 2024
11:00 Gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Sang og musikk: Steinar Kolbjørnsrud. Barnekirke. Kirkekaffe.
 
Mai28
Tirsdag 28. mai, 2024
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet på tirsdager kl. 11 - 13. Kontaktpersoner er Ann Solveig Simones, tlf. 91695150 og Jan Danielsen, tlf. 93679403.
 
Mai29
Onsdag 29. mai, 2024
11:00 Andakt på Notodden Omsorgsenter
Pastor Jan A. Danielsen med flere deltar.
 
Jun2
Søndag 2. juni, 2024
11:00 Gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Anne Gerd Juvang er møteleder. Sang og musikk: Minikoret. Barnekirke. Nattverd. Kirkekaffe.
 
Jun4
Tirsdag 4. juni, 2024
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet på tirsdager kl. 11 - 13. Kontaktpersoner er Ann Solveig Simones, tlf. 91695150 og Jan Danielsen, tlf. 93679403.
19:00 Styremøte
Jun9
Søndag 9. juni, 2024
11:00 Gudstjeneste
Olaf Alsaker taler. Arvid Juvang er møteleder. Sang og musikk: Randi, Kjersti og Anne Gerd. Kirkekaffe ute med Barnekirken hvis fin vær.
 
Det blir sang av Minikoret (Davids) fra Misjonskirken og Ragnhild og Runar Træn. Allsang og kafeteria. Arrangører er: Pinsekirken Betania, Normisjon og Misjonskirken.
Borgertoget samles i Kirkeparken kl. 15.00. Avgang kl. 15.30. Fint om mange slutter opp om fanen "Notodden for Jesus".
Visjon for festivalen: " Et sted for fellesskap og styrket Jesus-tro." Det er lagt opp et rikt program for alle aldersgrupper. Arrangører er Misjonskirken Norge, Misjonskirken UNG og Ansgar høyskole. Påmeldingen åpner på Checkin 4. mars kl. 17.00.
Vi gleder oss til gjensyn med Terje Watne. Han var pastor i Misjonskirken i flere år på 1990- tallet. Nå er han inspektør på Ansgar Bibelskole.
Besøk av Truls Olufsen-Mehus og Tone Lise Gustavsen fra Kristent Ressurssenter.
Å salige stund uten like, han lever, han lever ennu! Han vandrer i seierens rike, min sjel, hvorfor sørger da du? Han er ikke lenger i graven, hvor bleknet i døden han lå; jeg levende så ham i hagen og aldri så skjønn jeg ham så. (J. Halmrast 1890)
Det blir andakt v/ Ingrid Erlandsen, lovsang v/Gunn Tove Blanchard. Orientering om årets primærfokus: kristne palestinske kvinner og barn. Enkel bevertning.
Misjonskirken Norge inviterer til bønne- og fastehelg 26. - 28. januar 2024. I Misjonskirken Notodden samles vi til bønn&lovsang fredag kveld, samling m/bønnevandring lørdag formiddag og gudstjeneste søndag formiddag.
Forkynnerringen inviterer til fellesmøter i uke 3. Det blir bønnemøter, seminar, ungdomsmøte og vanlige møter. Sten Sørensen er hovedtaler i helga. Velkommen.
Misjonskirken Notodden ønsker dere alle en god og fredfull julehøytid! Velkommen til høytidsmøte 1. juledag, romjulssang 29. desember og juletrefest søndag 7. januar.
Fredag ledersamling i Misjonskirken Notodden kl. 17-18.30. Kl. 19-21.30: Kveldsseminar: Kjønn, seksualitet og kristentro. Hva skjer? Hva gjør vi?
Søndag 19. november kl. 11 får vi besøk av generalsekretæren i Misjonskirken Norge, Siri Iversen (bildet) og menighetsrådgiver Anne Margrethe Mandt-Anfindsen.
Tema: Når troen og livet setter spor. Overordnet tema for disse dagene er "Mye godt til gode". Det blir møter, ungdomsmøte, seminar for ledere og seminar som er åpne for alle.
Besøk av Mogeno, Celebration Kids synger, Escape room, silent disco, gaming, brettspill, hoppeslott, hobbyaktiviteter, bruskasseklatring, ansiktsmaling og mye mer. Masse godteri. Alt dette og mere til får du for 50 kr. Påmelding: betesdaheddal.no
Gratiskonsert i Låvekyrkja i Heddal. Kollekt til humanitært arbeid i Ukraina i regi av Open Heart. Disse deltar: Runar Boyesen, Knut Vidar Røed, Gunhild Vignes m.fl., Randi Brattetveit, Trond Ytterbø og Julian Isaacs.
Linda Askeland er informasjonsleder i Åpne Dører, en organisasjon som representerer den forfulgte kirke verden over. De jobber i rundt 70 land, på noen av de mørkeste stedene på jorden.
Velkommen til Bønne- og informasjonsmøte om Kontaktkafé på Notodden. Pål André Joys Wighart fra Evangeliesenteret blir med. Fase ll fra Betesda Heddal synger. Arr.: Forkynnerringen.
Tobiassen taler på Elim Heddal lørdag kl. 19.00 og søndag kl. 17.00 Søndag formiddag kl. 11.00 taler han i Misjonskirken Notodden. Velkommen!
I Misjonskirken Notodden blir det enkle samlinger i sommer hver søndag kl. 11 unntatt søndag 16. juli. Den søndagen er avslutningsdagen for Misjonskirken Norges sommerfestival, Liv & Vekst i Stavern. Velkommen til sommermøtene!
Sommersol, campingliv, møter og fellesskap med Jesus! Årets tema er "Framtidstro". Påmeldingen åpnet 1. februar. I år kan du også velge glamping, det vil si at du kan komme til ferdig oppsatt telt med god comfort. Påmelding via Checkin.
Årets taler er Arnfinn Clementsen. Sang og musikk: Salig blanding, Lene Nevisdal og Inger Lise Amundsen. Terje Nyvoll er møteleder. Arrangør: Forkynnerringen.
Forkynnerringen inviterer til seminar med Arnfinn Clementsen. Han er også hovedtaler på køntrigudstjenesten søndag formiddag.
En bedre historie! Bli med på en viktig temakveld om kropp, identitet og seksualitet. I en tid med enorm påvirkning, mange ulike strømninger og grenseløshet, trenger vi en bedre fortelling om hvem vi er for å kunne navigere vår forståelse av kropp, identitet og og den fine gaven som seksualitet er.
De som skal gå i borgertoget møter i Kirkeparken kl. 15.00. Fint om mange samles under fanen "Notodden for Jesus". "Gud signe vårt dyre fedreland"
I formiddagsgudstjenesten på søndag får vi et gledelig gjensyn med vår tidligere pastor Terje Watne med familie. Terje skal tale, og familien deltar med sang og musikk!
Astrid Diesen med familie var til stede på Ansgarskolen da Ingulf Diesen (1928-2015) i oktober 2022 ble hedret med en byste. Gunstein Draugedalen hadde laget bysten i takknemlighet over alt Ingulf har betydd for Ansgarskolen og Misjonskirken Norge. Ingulf Diesen ble Ansgarskolens første rektor i 1959 og var rektor fram til 1970.
Den årlige "Kvinnenes internasjonale bønnedag" arrangeres fredag 3. mars. Andakt og sang v/Annbjørg Eidsmo. Sang v/Åshild Deila Rivrud. Kaffe og kaker. Gave til arbeidet blant kvinner på Taiwan. Velkommen!
Første samling blir mandag 13. februar kl. 18.30. Alle som har skrevet seg på liste og evt. andre som har lyst til å være med, er velkomne. Alle samles i Misjonskirken denne dagen, så fordeler vi oss i grupper og bestemmer innhold og møtesteder videre.
I Misjonskirken Notodden samles vi til bønn og lovsang lørdag kl. 11 som en oppstart til bønne- og fastehelgen. Vi håper flest mulig vil være med. Dersom du ikke kan faste fra mat, er det mulig å faste på andre måter, f. eks. fra mobiltelefon, TV m.m. Misjonskirken vil være åpen på lørdag fram til neste samling kl. 17.
15. - 22. januar arrangeres det en felles bønneuke i Notodden. Det blir samlinger på kveldene i de forskjellige forsamlingshusene. Avslutningsgudstjenesten er i Låvekyrkja i Heddal søndag 22. januar kl. 11.00.
Misjonskirken Notodden ønsker dere alle en god og fredfull julehøytid! Velkommen til høytidsmøte 1. juledag, romjulsang 30. desember og jule/nyttårsfest 8. januar.
Trine og Bengt ønsker velkommen til romjulsang i Misjonskirken Notodden. Vi synger for og med hverandre. Det blir fokus på kjente og kjære julesanger, prat og kaffekos rundt bordene. Gaveinnsamling til Kirkens Nødhjelp.
får vi besøk av Truls Åkerlund (bildet). Åkerlund er førsteamanuensis ved Høyskolen for Ledelse og Teologi. Han har skrevet boka "Men vi var ikke hjemme" utgitt på Verbum forlag. På søndag blir samlingen todelt. Etter gudstjenesten spiser vi formiddagsmat sammen før andre del av storsøndagen fortsetter.
Suksessen fra 2019 gjentas. Flere deltar: Fase 2, Trond Ytterbø, Ruben With, Lene Levisdal, Julian Isaacs, Knut Vidar Røed. Gratis inngang. Kollekt - overskuddet går til Ukraina.
Første samling blir mandag 13. februar kl. 18.30. Alle som har skrevet seg på liste og evt. andre som har lyst til å være med er velkomne. Alle samles i Misjonskirken denne dagen, så fordeler vi oss i grupper og bestemmer innhold og møtesteder videre.
7. - 9. oktober inviterer Forkynnerringen til fellesmøter. Det blir samlinger på Betesda Heddal og i Låvekirken. Egil Svartdahl er hovedtaler. Bønn 45 min. før møtene lørdag kveld og søndag formiddag.
Forkynnerringen inviterer til felles Bønn- og lovsangskveld i Betesda Heddal. Fredag 7. oktober til søndag 9. oktober blir det fellesmøter med Egil Svartdahl som hovedtaler.
Saleem Shalash er pastor i en baptistmenighet i Nasaret. Menigheten har vokst fra 7 til 110 medlemmer på 4,5 år.
Det blir samlinger i Misjonskirken hver søndag i sommer (unntatt søndag 17. juli - Liv & Vekst) og 7. august (Blå Messe i Notodden Kirke). Det blir enkle samlinger uten en oppsatt taler, så vi satser på delemøter! God sommer!
Liv & Vekst er inspirasjonsuka for alle generasjoner. Tema i år er "Kom og se!" Arrangører er Misjonskirken Norge, Misjonskirken Ung og Ansgarskolen. Påmeldingen åpner 23. mars (via Checkin)
Forkynnerringen inviterer til bønn- og lovsangskveld tirsdag 14. juni kl. 19.00. Christian Lia leder i bønn, Eszter leder i lovsang.
Taler er pastor Frank Erlandsen (Betesda Heddal), medvirkende sogneprest Terje Nyvoll, musikere: Salig Blanding (Elim), Trond Ytterbø, Olav Ajer og Inger Lise Amundsen. Ta gjerne med stol!
Borgertoget går fra Kirkeparken kl. 15.30. Frammøte 15.15. Fint om så mange som mulig støtter opp om forkynnerringens fane "Notodden for Jesus!" "Gud signe vårt dyre fedreland!"
I følge VG ba Ukrainas FN-ambassadør Sergiy Kyslylsya i Sikkerhetsrådet natt til lørdag 26.2 om stillhet et øyeblikk for å be til Gud om fred (eller meditere hvis de ikke tror på Gud). Med foldede hender inviterte han også den russiske FN-ambassadøren med i bønn. FN fulgte oppfordringen til Ukraina og salen ble stille. Kyslylsya takket alle i salen og det brøt ut applaus.
En god og velsignet påskehøytid ønskes dere alle! I Misjonskirken samles vi til feiring skjærtorsdag, langfredag og første påskedag. Se nærmere omtale for hver dag ved siden her. Alle samlingene er felles med Heddal Misjonskirke.
Søndag 13. mars kl. 17.00 inviterer Forkynnerringen til felles bønn- og lovsangskveld. Randi Brattetveit leder lovsangen, Ove Arnoldsen holder andakt og Tor-Erik Henriksen er møteleder.
Felles ungdomsmøte. Taler: Pål Kristian Helmersen. Lovsangsband: Glorify. Møteleder: Knut-Olai Helgesen.
Tidligere misjonsforstander, høgskolelektor og pastor Bjørn Øyvind Fjeld har nylig skrevet en bok om Hebreerbrevet. Han vil tale i gudstjenesten i Misjonskirken kl. 11. Etter møtet spiser vi lunsj sammen, før vi deltar på seminar. Tema: Hebreerbrevet.
Vi gleder oss til å høre en av våre egne som vil stå for forkynnelsen denne gangen, nemlig Peter Karlsen. Lovsangsgruppa synger og spiller. Det er også barnekirke.
Vi søker deg som vil bli med i Misjonskirken Notoddens barne-, ungdoms- og familiearbeid. Du vil arbeide med å formidle Jesus til barn, ungdom og voksne i menigheten sammen med pastor og frivillige.
Gordon Tobiassen taler i formiddagsmøtet i Misjonskirken på søndag. Han skal være med i en møteserie i Elim Misjonsmenighet i Heddal fra fredag til søndag. Tema: Israel og det profetiske ord i Bibelens perspektiv.
Lørdag seminar i Heddal Misjonskirke fra kl. 11-13. Emne: "En tro som tåler livet." Ta gjerne med niste! Gudstjeneste i Misjonskirken Notodden søndag kl. 11.
"1. Gjør døren høy, gjør porten vid! Se, ærens konge kommer hit! Han hersker over alle land, og er all verdens Frelser sann. 3. Han roper ut et nådens år. Vår nød ved Ham en ende får. Derfor av lengselsfulles tall en gledesang Ham møte skal. "
Rhonda Mathisen er grunnlegger og leder av Fusion Ministries og har et hjerte for at Guds nærvær og herlighet skal bli synlig og en håndgripelig virkelighet i både individuelle liv og hele lokalsamfunn.
Hei kjære telemarkinger i Heddal og Notodden. Lørdag 6.11. har jeg gleden av å komme til Heddal Misjonskirke sammen med lovsangsleder Johan Nøkland Lund i Filadelfia Vennesla og musikere
Besøk av Alv Magnus i forbindelse med 250-årsjubileet for Hans Nilsen Hauge. Kveldsmøtene blir i Pinsekirken Betania, ledersamling og seminar på dagtid i Misjonskirken Notodden.
Himmelpartner arrangerer teltmøter v/Elim Heddal hver kveld kl. 19.00 i uke 35. Barnas dag på lørdag fra kl. 11.00 til 14.00. Søndag formiddag er møtet kl. 11.00.
Det er sommersamlinger hver søndag kl. 11 i sommer unntatt søndag 18. juli. Det er enkle samlinger med åpen mikrofon, også kalt delemøte/vitnemøte. Velkommen!
Flinke dugnadsfolk i menigheten har gjort en stor innsats med oppussing av Misjonskirken utvendig. Nye inngangsdører er satt inn og hele huset har fått en oppgradering med maling. Se bilder!
Bildene viser glimt fra den koselige St.Hans-kvelden i hagen til lederen vår, Carl-Magnus Nystad med familie.
Pastor`n sender ut SMS-er om kommende møter til medlemmer og møtebesøkende. Dersom du ikke har fått dette, men ønsker en SMS fra Misjonskirken for å få informasjon om møter og samlinger, kan du kontakte pastor Jan Danielsen, tlf. 936 79 408.
Misjonskirken trenger en "ansiktsløfting" utvendig. Huset er vasket og malingen er påbegynt. Nye dører er satt inn. Fredag og lørdag fortsetter dugnaden. Lift er bestilt!
Alle tenåringer ønskes velkommen tirsdager fra kl. 18 - 21. Her kan du spille spill, være sosial, høre på musikk og handle i kiosken. Ledere er tilgjengelige for samtale.
Årsmøtet er utsatt til 20. april. Vi gjennomfører da årsmøtet i Misjonskirken og holder oss innenfor smittevernstiltakene. Det vil si at vi holder minst to meter avstand og har tilviste plasser. I tillegg har vi bare lov til å være inntil 20 deltakere. (Om det skulle dukke opp flere tilrettelegger vi for overføring på zoom.) Årsrapporten ligger lenger ned i saken.
"Å salige stund uten like, han lever, han lever ennu. Han vandrer i seierens rike, min sjel hvorfor sørger da du? Han er ikke lenger i graven, hvor bleknet i døden han lå. Jeg levende så ham i haven og aldri så skjønn jeg ham så. Jeg levende så ham i haven og aldri så skjønn jeg ham så.
Dessverre kan vi ikke komme sammen i menigheten for å feire påske i år. Men vi kan likevel følge Jesu lidelseshistorie ved å lese den i Bibelen og fryde oss over at han døde på korset for vår skyld. Les/syng gjerne sangen "Naglet til et kors på jorden."
Sindija Valdmane (bildet) og Carl-Magnus Nystad har spilt inn flere lovsanger på YouTube. Du finner link til dette under Ressurser øverst på siden her.
Hilde Danielsen er hovedansvarlig, og hun har med seg en fin flokk ledere som tar seg av barna.
Det blir andakt v/Anne Berit Sunde, sang av Annbjørg Eidsmo. Info om årets land: Vanuatu. Enkel servering. Kollekt til Bibelskapets int. arbeid blant kvinner. Koronaregler. Velkommen!
Jesus sier i Johannes ev. kapittel 14,3: " La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg!"
Så la oss gå med stille sinn som hyrdene til barnet inn. Med gledestårer takke Gud for miskunnhet og nådebud!
For å være med i bekjempelsen mot Korona, avlyser vi menighetens samlinger i uke 46 og 47. Det eneste vi opprettholder er bønnedagen på tirsdager.
Vi ønsker igjen velkommen til fellesskapskveld i Misjonskirken. Vi tar med oss det vi selv skal spise og drikke. Vi leser Bibelen sammen. Pastor Jan A. Danielsen underviser. Denne gangen fra profeten Jeremia. Ta med Bibel! Velkommen!
Torsdag til søndag i uke 38 får vi besøk av Gordon Tobiassen (bildet). Tobiassen er reiseforkynner i den tverrkirkelige organisasjonen "Ordet og Israel". Det blir fellesmøter på Notodden. Pga Korona må vi begrense antall møtebesøkende. Det blir derfor gitt anledning til forhåndspåmelding.
Konfirmant er Patrick Karlsen (bildet). I vinter og vår har han fått undervisning sammen med ungdom fra de andre frikirkelige menighetene, men selve konfirmasjonsdagen feirer han i Misjonskirken. Gratulerer med dagen, Patrick! Gud velsigne deg!
Bommen vil være åpen. Vi betaler felles bompenger, så dere kan bare kjøre. Vi ordner med betaling der oppe. Ta med campingstoler og bord, mat og drikke, gjerne grillmat. Fellesgrill. Myggmiddel kan være lurt. Muligheter for bading. Velkommen!
Arvid Juvang (bildet) taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Lovsangsgruppa synger. Vi ønsker nye medlemmer velkommen. Avslutning for søndagsskolen. Kirkekaffe.
Vi samles igjen til gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende". Knut Sivertsen (bildet) er dagens taler. Sang og musikk. Vi forholder oss til Koronareglene, det blir derfor ingen servering av kirkekaffe, men ta gjerne med kaffe og "noe å bite i" til eget bruk.
Pastor Jan A. Danielsen (bildet) taler. Minikoret. Nattverd. Det blir ikke kirkekaffe i vanlig forstand, men ta gjerne med deg kaffe og "noe å bite i" til eget bruk (pga Koranarestriksjonene).
Pastoren Jan A. Danielsen (bildet) taler, og lovsangsgruppa synger. Vi følger Korona-reglene. Det blir derfor ingen servering av kirkekaffe, men ta gjerne med deg kaffe og noe "å bite i" til eget bruk. Søndagsskole.
Samtale mellom Arvid Juvang (bildet) og Jan Danielsen om oppstandelsen. Du finner link til programmet under "Ressurser" øverst på siden her.
Samtale mellom Carl-Magnus Nystad og Peter Karlsen (bildet) om tro og forstand. Du finner linken til programmet under "Ressurser" øverst på siden her.
Samtale mellom pastor Jan Danielsen og Carl-Magnus Nystad (bildet) om Guds beskyttelse. Du finner link til sendingen under "Ressurser" øverst på denne siden.
Menighetene i Notodden/Heddal står sammen i bønn i disse dager. Det er satt opp en 24-timers økumenisk bønnelenke slik at det blir kontinuerlig bønn hele døgnet. Regjering og helsepersonell verden over, forskere, butikkpersonale og sjåfører m.fl. jobber på høygir . La oss stå sammen med dem og be for dem og for land og folk.
Vi samles til møter igjen. Førstkommede søndag er det Allesammen-møte i MIsjonkirken med Jan og Hilde Danielsen. Velkommen!
Gud signe vårt dyre fedreland og lat det som hagen bløma! Lat lysa din fred fra fjell til strand og vetter for vårsol røma! Lat folket som brøder saman bu, som kristne det kan seg søma!
Myndighetene har nå som kjent gitt grønt lys for arrangement på offentlig sted for inntil 50 personer. Misjonskirken åpner derfor opp igjen søndag 10. mai til en kort gudstjeneste der vi selvsagt følger myndighetenes krav til forholdsregler:
Vi avlyser alle samlinger i Misjonskirken inntil videre pga Corona-viruset. Følg rådene og utviklingen på helsenorge.no.
Vi ønsker alle en velsignet påskehøytid! I år kan vi ikke samles til gudstjenester, men mange menigheter sender over nettet, så det er muligheter selv om vi ikke kan være sammen. "Korset er tomt, graven er tom! Jesus stod opp og han lever!"
Vi ønsker alle en velsignet påskehøytid! I år kan vi ikke samles til gudstjenester, men mange menigheter sender over nettet, så det er muligheter selv om vi ikke kan være sammen. "Korset er tomt, graven er tom! Jesus stod opp og han lever!"
Du inviteres til å delta hjemme og dele nattverden med oss. Ha brød og vin klart på forhånd. Velkommen til å delta via Misjonskirken Notoddens Facebookside (Elim Heddal YouTube)
Det blir andakt ved spesialprest Anne Berit Sunde og sang av Annbjørg Eidsmo. Orientering om årets land: Zimbabwe. Gave til arbeidet. Bevertning.
Den planlagte menighetsturen til Vegårtun må dessverre avlyses.
Alle tenåringer (8 kl. t.o.m. VGS) ønskes velkommen til fritid på Krona på onsdager fra. kl. 18 - 21. Mulighet for spill, være sosial, slappe av, høre på musikk og handle i kiosken. Ledere er tilgjengelige for samtale.
Besøk av Eva Olsvold Sundar. Sang og musikk v/Randi Brattetveit, Anne Gerd Juvang og Kjersti Underdal. Lunsj kr. 150.- kontant. Påmelding til Olaug Deila, tlf. 90142746 innen 23. januar.
Felles ungdomsmøte. Besøk av Pål Kristian Helmersen. Det blir lovsang, bønn, noe å spise, hyggelig fellsskap med samtale og spill. Ta med venner til Heddal Misjonskirke på lørdag
I uke 3 ønsker menighetene velkommen til den årlige felles bønneuka. Det blir bønnemøter hver dag fra mandag til torsdag i de forskjellige menighetene i Notodden og Heddal. Lørdag er det bønnefrokost i Ambassaden,
Misjonskirken ønsker velkommen til juletrefest som første samling på nyåret. Jan og Hilde Danielsen deler på ansvaret for festen. Det blir mye sang, gang rundt juletreet og bevertning. Overraskelse til barna.
Herren velsigne deg og bevare deg! Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig. Herren løfte sitt ansikt mot deg og gi deg fred!
Første søndag i advent synger vi julen inn i Misjonskirken. Minikoret med flere deltar. Kirkekaffe, julekake, gløgg og pepperkaker. Det blir også en minijulemesse med salg av håndarbeid, eplegele og hjemmebakst. Lynlotteri.
Festivalen arrangeres i gymsalen på Notodden videregående skole (sjakkbygget). Wreckingball - borrelåsvegg - putekrig - hoppeslott - bruskasseklatring - boksering - fotballradar - sumo - gigaball - stagesamlinger
Tweens er for deg som er 10 .- 13 år. Det er samling en tirsdag i måneden k. 18-20 (og av og til lørdag!) til ulike aktiviteter: friluftsliv, brettspill, andakt + noe å bite i.
Vi får besøk av Inge Røysland og Salig blanding. Inge Røysland taler og det blir sang fra den nye CDen. Søndagsskole. Kirkekaffe.
Vi får besøk av menighetsrådgiver Anne Margrethe Mandt-Anfindsen. Hun taler i gudstjenesten. Det blir så en utvidet kirkekaffe før vi fortsetter med et miniseminar.
Lørdag 9. november kommer Ansgar Gospel Choir til Youth Unite-samlingen. Koret består av ca. 60 studenter og elever v/Ansgar teologiske høgskole og Ansgar bibelskole. Ansgarskolen drives av Misjonskirken Norge.
Målet med konferansen er å utruste kristne til å hjelpe unge mennesker til å følge Jesus - livet ut. Fokus settes på disippelgjøring av unge mennesker gjennom undervisning, lovsang og inspirerende innslag. Påmelding på Checkin.no
Velkommen til fellesmøter i Pinsekirken Betania med Håkon Fagervik hver dag 17. - 20. oktober. Arrangør: Forkynneringen.
Svein Olsen fra Skjærgårdssang deltar. Lokale sangere/musikere: Lene Nevisdal, Maria Engebretsen. Fase 2, Jorunn Granerud, Randi Brattetveit, Anne Sofie Timland.
Benjamin Karlsen, populær buss-sjåfør på hverdager, trofast søndagsskolelærer i Misjonskirken Notodden på søndager, er deltager i det populære TV-programmet 71 grader nord. Serien starter tirsdag 10. september på TVNorge. Vi gleder oss!
Lørdag kl. 10 fram til gudstjenestestart søndag er det kontinuerlig bønn (og faste for den som ønsker det) i Misjonskirken. Du kan skrive deg på liste som ligger i Misjonskirken for klokkeslett du vil være der eller kontakte pastoren, tlf. 93679408.
Styret i Misjonskirken har en oppfordring/utfordring til menighetens medlemmer og møtebesøkende: Gi en ekstra sommergave til menigheten! De fleste har fått feriepenger nå, og mange har fått igjen penger på skatten. Flott om noe av dette kan komme menigheten til gode.
Det blir konsert i Betania fredag kl. 19.00 i Blueshelga. Denne gangen med Anette Løvtangen, Trond Ytterbø og Rev. John Band. Billetter kr. 250 kjøpes ved inngangen. Åpent fra kl. 17.00. Mineralvann og kaffe fåes kjøpt.
Misjonskirken Norge, Misjonskirken Ung og Ansgarskolen ønsker velkommen til Liv & Vekst 2019. Påmeldingen har åpnet i Checkin.no
Ta med det du/dere vil spise og drikke, campingstoler og gjerne campingbord hvis du har. Det blir satt fram grill(er). Leiker for barn og voksne. Sang og andakt.
Vi deltar på køntrigudstjenesten i Låvekyrkja. Pastor Jan A. Danielsen taler. Jørn Rønningen, Salig blanding, Inger Lise Amundsen med flere synger og spiller.
Tweens er for dere som er 10-13 år. Det er samling en tirsdag i måneden kl. 18-20 til ulike aktiviter; friluftsliv, brettspill, andakt og som oftest noe å bite i.
Felles-kristent ungdomsmøte. Anne Kari Solberg taler. Hun har nettopp kommet hjem fra Bibelskole i USA. Det blir sang og musikk, mat og sosialt fellesskap.
Besøk av Inge Røysland. Sang av Hanna Grotbæk Berget m/team. Gratis inngang og mat.
Vi oppfordrer små og store, unge og gamle til å møte opp i Kirkeparken 17. mai kl. 15.00 og gå i borgertoget under fanen "Notodden for Jesus". Avmarsj kl. 15.30. La oss vise at vi kristne er glad i landet vårt og setter stor pris på vårt flotte og frie land!
Palmesøndag: Gudstjeneste kl. 11. Skjærtorsdag: Fellesskapskveld med nattverd kl. 17. Første påskedag: Høytidsmøte kl.11. Pastor Jan Danielsen taler og Minikoret synger. Velsignet påske!
Fokus på kvinner i Slovenia. Andakt, solosang, fellessang, bønn. Info om Slovenia. Gave til bibelarbeid i Slovenia. Bevertning.
Det blir møte mellom politiske ledere og kristenfolket i byen. Tema for kvelden : Sammen for Notodden. Politikere og pastorer/ledere deltar. Sang og musikk. Bevertning. Alle velkommen!
Bønneuka starter med konsert med MOSAIC i Betesda Heddal søndag 13. januar. Fra mandag til lørdag blir det møter/bønnemøter rundt om i de forskjellige forsamlingslokalene. Arr.: Forkynnerringen.
Lovsangskvelden er i samarbeid med menighetene i Hjartdal, Heddal og Notodden. Det markerer starten på Bønneuka 2019.
Vi ønsker velkommen til juletrefest for små og store, unge og gamle som første samling på nyåret. Jan og Hilde Danielsen. Gang rundt juletreet. Bevertning. Poser til barna.
Julehøytiden feirer vi sammen med Heddal Misjonskirke. Julaften er det familesamling i Heddal Misjonskirke. Første juledags høytidsgudstjeneste blir i Misjonskirken Notodden. Vi ønsker alle en velsignet julehøytid!
Minikoret og lovsangsgruppa m/flere deltar. Skriftlesing. Pepperkaker, gløgg og klementiner serveres. Det blir også en Minijulemesse med salg bl.a. av håndarbeider. Lotteri.
Sangeren og pianisten Gordon Mote er født blind. Men han har aldri latt seg stoppe av det. Han har skapt en artistkarriere som har resultert i ni album, mange turneer og flere nominasjoner og priser.
Tweens er for deg som er 10-13 år. Samling en tirsdag i måneden kl. 18-20 til ulike fritidsaktiviteter. Andakt hver gang og oftest noe "å bite i". Ansvarlige ledere er Jan Danielsen, Benjamin Karlsen, Carl-Magnus Nystad og Hilde Danielsen.
Førstkommende søndag får vi besøk av Linda Andernach Johannesen, Levende tro-konsulent i Misjonskirken UNG. Hun har i år gitt ut boka "hver tid teller". I Misjonskirken denne søndagen blir temaet "å vise vei til Jesus"
Forkynnerringen inviterer til møte med bønn og lovsang i fokus. Sang og musikk av Randi Brattetveit og Gunnhild Vignes. Ole Arvid Kolbjørnsrud, Ole Bjørn Landsverk med flere deltar. Velkommen!
Forkynnerringen i Notodden innbyr til et spesielt møte på Betesda Heddal. En menighetsleder fra Egypt vil dele opplevelser og erfaringer fra arbeidet. Emne: "Hvordan er det mulig å nå majoritetsbefolkningen eller annerledes troende med evangeliet om Jesus Kristus?" Den svenske sangeren Cilla Lundberg Hector (bildet) deltar i møtet.
Søndag 28. oktober får vi besøk av Kjell Birkeland i Misjonskirken. Møtet er et fellesmøte med Heddal Misjonskirke.
For barn i 1. - 7. klasse. Vi feirer vennskap! To timer med aktiviteter, lek og moro. Det blir refleksløp i mørket, ansiktsmaling, hobbyhjørne, dans og mye mer. Inngang 50 kr for barn. Gratis for voksne.
Festivalen er for barn i 4.-7. klasse og arrangeres av menighetene i Hjartdal og Notodden i samarbeid med Stiftelsen Skjærgårdsgospel. På 24 hours er vi sammen i én hall i ett døgn, og du får oppleve masse aktiviteter: husband, nye venner, dans, hoppeslott, nattkino, stage, Jesus og mye, mye mer,
Et nytt tilbud i menigheten denne høsten: Undervisning/dypdykk i Bibelen. Vi starter kvelden med en enkel middag kl. 18.00 og avslutter innen kl. 21.00. Tematikken i høst blir "menneskelig modning og åndelig sunnhet". Velkommen!
Førstkommende helg, 6. - 7. oktober får vi besøk av Bjørn Olav Hansen. Han er initiativtaker til Nasjonalt bønneråd for Norge, er baptistpastor, journalist, forfatter, retreatleder og blogger.
Kari Holmås (bildet) underviser og inspirerer. Sang og musikk v/ Gunhild Vignes og Anne Aabø. Påmelding innen 5. september til Olaug Deila tlf.: 901 42 746. Lunsj kr. 150.
Velkommen til Youth Unite ungdomsmøte kl. 20.00. Arrangører er Elim Heddal, Heddal Misjonskirke, Misjonskirken Notodden og Pinsekirken Betania.
Inge Røysland m/fl. taler. Sang og musikk fra menighetene i området. Møter hver kveld kl. 19.00. Ungdomsmøter fredag og lørdag. Arr. er menighetene i Notodden og Heddal.
Artister i år er Åste Hunnes Sem, Trond Ytterbø og Rev. John Band. Billetter â kr. 250 inkl. gebyr fås kjøpt på Servicekontoret Notodden Kommune tlf. 35 01 50 00 fra 30. juni eller ved inngangen før konsertstart. Arr.: Misjonskirken og Betania.
For tiende år på rad fylles Stavern av festivaldeltakere fra Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG. Velkommen til fine dager på sommerfestivalen Liv & Vekst! Hovedtema i år er BARE JESUS.
Vegårtun ligger idyllisk til ved vannet Vegår i Vegårshei kommune. Leirstedet har god kapasitet på overnatting. Påmelding i år er via Checkin.no De som skal bo i campingvogn eller telt trenger ikke bruke checkin.
St. Hans-aften blir det samling ved Haavedammen kl. 17. Ta med stoler (og bord?) og det du vil spise og drikke. Det blir satt opp fellesgrill . Leiker for barn og voksne.
Hjertelig velkommen til felles Lovsangs- og Bønnemøte for alle menighetene i Notodden og Heddal i Betesda Heddal tirsdag kveld. Arr.: Forkynnerringen.
Vi deltar i Borgertoget 17. mai under fanen "NOTODDEN FOR JESUS". Frammøte i Kirkeparken kl. 15.00. Avmarsj kl. 15.30. (Bildene er fra fjorårets 17. mai)
Etter Allesammen-møtet blir det sommer- avslutning for søndagsskolen nede på Tinfosområdet (ved Notodden Stadion). Ta med mat og drikke, så koser vi oss sammen. Leiker for barn og voksne!
Appell v/Elias Samer Nema. Elias er flyktning fra Syria. Lovsang v/Ole Sveinung Berget m/team. Jan A. Danielsen leder møtet. Salg av pizza og brus. Velkommen!
Velkommen til en hyggelig lørdagskveld preget av mye sang og musikk. Middag til 150 kr. Målgruppen er i alderen 40-50-60...
Å, salige stund uten like! Han lever, han lever ennu! Han vandrer i seierens rike. Min sjel hvorfor sørger da du? Han er ikke lenger i graven, hvor bleknet i døden han lå. Jeg levende så ham i hagen, og aldri så skjønn jeg ham så!
Årsmøte for Misjonskirken Notodden blir tirsdag 6. mars kl. 19.00. Vanlige årsmøtesaker (regnskap 2017, valg m.m.) Bevertning.
Hilde Danielsen (bildet) er hovedansvarlig, og hun har med seg en fin flokk ledere som tar seg av barna.
Tweens er for deg som er 10-13 år. Samling annenhver tirsdag kl. 18.00 - 19.30 til ulike friluftsaktiviteter. Har du behov for skyss, møt opp ved Misjonskirken, Telegata 21 kl. 17.45.
I år er det fokus på barn og unge i Surinam. På samlingen i Notodden blir det sang og andakt v/Jorunn Granerud og Anne Kari Solberg. Servering av suppe, kaffe og kaker.
Åpne Dører er en tverrkirkelig internasjonal misjonsorganisasjon. Åpne Dørers visjon er "å styrke og utruste kristne som lever under press og forfølgelse pga sin tro på Jesus Kristus
Linda Andernach Johannesen er Levende tro-konsulent i Misjonskirken Norge (UNG). Hun vil tale om "Tro på hjemmebane". Gudstjeneste m/seminar.
Forkynnerringen i Notodden inviterer politikerne til møte med kristenfolket. Målet er å samle alle gode krefter for å få fram det beste i byen vår. (Foto: Telen)
Hovedtaler er Sten Sørensen (bildet). Møter hver kveld kl. 19.00. Bønn en time før møtene. Søndag avslutningsmøte kl. 11.00. Ungdomsmøter fredag og lørdag kveld kl. 22.00
Søndag 14. januar 2018 får vi besøk av generalsekretær i Misjonskirken Norge, Øyvind Haraldseid.
Velkommen til høytidsgudstjeneste 1. juledag kl. 11 og juletrefest for store og små 4. juledag, torsdag 28. desember kl. 17. Vi ønsker alle en velsignet julehøytid!
Tweens er for deg som er fra 10 - 13 år. Tweens har sine samlinger på tirsdager fra kl. 18 -20. Innendørs- og utendørs- aktiviteter
Det blir gudstjeneste og søndagsskole. Felles middag. Seminar etter middagen. Tema for dagen blir "Menigheten som et helbredende fellesskap"
Menighetene i Notodden arrangerer vennefest for barn fra 1.-7. klasse i Låvekyrkja i Heddal. Det blir ulike aktiviteter. Ta med lommelykt til refleksløp. Du kan gjerne kle deg ut i en koselig kostyme hvis du har lyst. Inngangspenger 50 kr (til pølse, brus og godteposer)
24-timersfestivalen arrangeres i år i Ovnshus A i Hydroparken , Notodden. De kristne forsamlingene i Notodden står som arrangører. Påmelding 19.10 -19.11.
Fredag 20. oktober kl. 19.00 er Midtøsten i fokus i Misjonskirken. Vi får da besøk av Gordon Tobiassen. Tema for møtet: Det profetiske ord oppfylles.
Lørdag 14. oktober kl. 19.30 får vi besøk av den kjente svenske artisten Ingemar Olsson. På konserten vil han synge sammen med et lokalt prosjektor og musikere satt sammen for anledningen.
Lørdag 5. august kl. 15.00 spiller Curubang Collective i Misjonskirken. Dette blir en konsert fylt med latinamerikanske rytmer. Konserten er gratis, men det blir tatt opp en kollekt der 50 % av inntektene går til MISJONSKIRKEN NORGEs barnekirke i Colombia.
Anette Løvtangen, sangartist i verdensklasse, opprinnelig fra Hamar og Notoddens egen kjente og kjære Trond Ytterbø synger. Rev. John Band. Billettpris: kr. 200.
Misjonskirken Norge, Misjonskirken UNG og Ansgarskolen ønsker velkommen til årets sommerfestival. Her er mye på programmet for alle aldersgrupper. Tema for festivalen "River i hjertet" er diakoni. Påmeldingen åpnet 31. mars.
Teltmøter fra 13. - 25. juni. Møter hver kveld, mandag til torsdag kl. 19, fredag til søndag kl. 18. Ungdomsmøter, country gospel-konsert.
I vårsemesteret blir det tweens-samlinger på tirsdager i oddetallsuker, inne og ute annenhver gang. I tillegg to søndager. Inne: kl. 18.00-19.30. Ute: kl.:18.00-20.00.
Helgen 25. - 26. mars 2017 blir det fokus på misjon. Vi får da besøk av Kirsten Watne, mangeårig misjonær i Colombia. Hun deltar på misjonsfesten lørdag og på gudstjenesten søndag formiddag.
Den kristne musikkbevegelsen "CRESCENDO" fra Latvia inviterer til konsert sammen med Misjonskirkens minikor. Gratis inngang, men mulighet for å gi en gave.
Første fredagen i mars hvert år blir "Bønnedagen" markert av kvinner i mer enn 170 land over hele verden. Denne økumeniske samlingen har "ligget nede" på Notodden noen år, men i år blåses det liv i arrangementet på nytt.
Mange har ikke gått på søndagsskolen. Blant de som har gjort det, er det sikkert mange som bare har vage minner om det. Mange har vokst opp i en annen kultur, så Bibelen er en ukjent bok for dem. Av den grunn tilbyr Misjonskirken et kurs om Det gamle testamentet, slik at det skal bli lettere å forstå det som står der.
Fra 18. - 22. januar 2017 er det felles bønneuke for menighetene i Heddal og Notodden. Alle møtene holdes på Betesda, Heddal, hver kveld kl. 19.00. På søndag er det formiddagsmøte kl. 11.00.
Velkommen til høytidsgudstjeneste første juledag kl. 11 og juletrefest femte juledag, torsdag 29. desember, kl. 17.
Velkommen til "Vi synger julen inn" i Misjonskirken! Det blir sang og musikk av Minikoret med flere, fellessang og skriftlesing. Servering av gløgg og pepperkaker. Salg av hjemmelaget saft og syltetøy+ noe håndarbeid. Lynlotteri.
24-timers-festivalen arrangeres i Idrettshallen på Sætre, Notodden 12.- 13. november 2016. Påmelding fra 17.10 til 6.11 via www.checkin.no
Vi får besøk av Gordon Tobiassen og setter søkelyset på det profetiske ord og vår tid. Vi ser at profetiene oppfylles. Seminar lørdag kl. 11 og formiddagsmøte søndag kl. 11.
Misjonskirken har et tilbud som vi kaller TWEENS. Tweens er de nye mini-tenåringene, 11-12 år.
Etter formiddagsmøtet var hele menigheten med flere invitert til Anja Dietrichs' dåp. Anja ønsket å gjøre dåpen til en feststund og ønsket å bli døpt på Bystranda.
Misjonskirken og Pinsekirken Betania ønsker velkommen til konsert. Billettpris: 200 kr, kjøpes ved inngangen.
Nissedal Bibelcamping arrangeres for 50. gang. En av Norges eldste bibelcampinger! Denne bibelcampingen er tilsluttet Misjonsforbundet. Leirsjef er Terje Watne.
er det klart for bibelcamping på Vegårtun. Leirstedet ligger idyllisk til ved Vegårvannet og har mye fint å by på.
På turen blir det besøk til mange av de kjente bibelske stedene. Vi kan nevne båttur på Gennesaretsjøen, besøk til Middelhavsområdet, Jordandalen, Galilea og Golanhøydene, samt Jerusalem.
I pinsehelga hadde Misjonskirken en fin langweekend på det idylliske leirstedet vårt på Vegårshei. Vi koste oss med aktiviteter, deilig mat, god forkynnelse og godt fellesskap.
Siste søndag i april var det dåp og medlemsopptakelse i Misjonskirken og første søndag i mai hadde vi også medlemsopptakelse.
Misjonsforbundet ønsker også denne sommeren velkommen til sommerfestivalen Liv & Vekst. Liv & Vekst er Misjonsforbundets største arrangement og finner sted på Fredtun i Stavern 12. - 17. juli.
Vår kjære pastor, Jan A. Danielsen fyller 60 år 3. mai. Menigheten gratulerer og ønsker deg Guds velsignelse.
Årets menighetstur går til det idylliske leirstedet vårt, Vegårtun. Vi har vært så heldige å få leie stedet i pinsehelga. Så sett av pinsehelga til menighetstur.
Velkommen til samlinger i Misjonskirken i påsken: Skjærtorsdag feirer vi kjærlighetsmåltid med nattverd kl. 17 og første påskedag feirer vi Jesu oppstandelse med høytidsgudstjeneste kl. 11! Velkommen til påskesamlingene!
Søndag 28. februar hadde menigheten besøk av menighetsrådgiver Kjell Birkeland. Samme dag var det presentasjon av styret for 2016.
Regnskap. Valg. Årsrapporter. Vanlige årsmøtesaker. Bevertning.
Igjen en stor dag i Misjonskirken! Vi fikk ønske flere mye medlemmer velkommen, og det var også barnevelsignelse.
Nyttårsfesten ble feiret søndag 17. januar. Det ble en flott fering med internasjonalt preg. Festen ble ledet av Hilde Danielsen, og Minikoret sang. Koldtbordet bestod av mat fra mange forskjellige land.
Det blir bønnesamlinger hele uka fra mandag til søndag i de forskjellige kirker og menigheter. Se oversikt! Søndag kveld blir det felles avslutningsmøte i Notodden Misjonskirke kl. 18.00.
Julaften er det felles familiegudstjeneste i Heddal Misjonskirke kl. 15.30. Første juledag blir det høytidsgudstjeneste i Misjonkirken kl. 11. Pastor Jan A. Danielsen taler. En velsignet julehøytid ønskes dere alle!
Festivalen arrangeres i Oslo misjonskirke Betlehem 29. -31. januar. Temaet for konferansen er "Underveis".
Søndagsskolen SPRELL LEVENDE har sin samling i underetasjen i Misjonskirken mens de voksne samles til gudstjeneste.
En kristen internettside for barn og familier, og for deg som ønsker å være med å spre evangeliet om Jesus Kristus til barna. Vår visjon er: "At hvert barn og hver familie i Norge og verden skal høre evangeliet om Jesus Kristus og lære å leve i det".
Det blir seminar med Jørgensen lørdag formiddag fra kl. 11 til 14/15. Han vil også tale i gudstjenesten søndag formiddag. Prioriter denne helgen i Misjonkirken! Velkommen!
Festivalen er for deg som går i 4. - 7. klasse. Påmelding innen 15. november via www.checkin.no. Informasjon: www.24festival.no.
Watoto er et "fyrverkeri" av et barnekor fra Afrika. De var på besøk på Notodden for ca. et år siden, og de som hadde gleden av å se og høre dem da, fikk en uforglemmelig opplevelse. Torsdag 5. november får vi anledning til å møte dem på nytt, da med et nytt repertoar.
I 1990-åra var det et stort ungdomskor i Misjonskirken under ledelse av Svein Morten (Motti) Havaas. Lørdag 24. og søndag 25. oktober møtes de igjen på Notodden, og vi får gleden av å høre dem på gudstjenesten søndag formiddag,
var det igjen allesammengudstjeneste i Misjonskirken. Denne gangen hadde pastorparet vårt, Hilde og Jan Danielsen byttet roller, så Jan var møteleder og Hilde taler. Hun viste bilder og talte om å høre Guds stemme i en travel hverdag.
får Misjonskirken besøk av professor Hallvard Hagelia Det blir seminar lørdag formiddag og kveldssaming. Hagelia taler også på gudstjenesten søndag formiddag. Tema for seminaret er "Hvordan skal vi forstå Israels profeter?"
Søndag 16. august 2015 ble John Øyvind Lossius Skogrands reise til Colombia markert med hilsener og forbønn. John Øyvind skal være i Colombia i 10 måneder og bo i hovedstaden Bogota.
Også i år inviterer Misjonskirken til frokost for bluesgjestene på Krona-Hydranten. Her kan du spise så mye du vil for 100 kr. Velkommen!
Fredag 31. juli 2015 kl. 18.00 arrangeres det rusfri blueskonsert med udødelige Aage-sanger i New Orleans-stil med "Reverend John" (Jon Ultvedt), Trond Ytterbø og Nina Gromstad med musikere. Billetter kr. 200 ved inngangen.
St. Hansaften feirer vi hos Claudia og Jan Inge Norgren, Nordre Vestsidaveg 92. Fellesgrill. Ta med mat og drikke, bord og stoler.
Lørdag 6. juni blir det stormønstring av kristen sang og musikk i Idrettshallen på Notodden når "Evangeliske sanger i sør" arrangeres.
Søndag 14. juni 2015 kl. 11 inviteres det til felles køntrigudstjeneste på plenen utenfor Låvekirken i Heddal. Programmet fortsetter på Bygdetunet etter gudstjenesten.
Invester i en reise til landet der det skjedde; Bibelens land! Vi følger sporene etter Jesus, disiplene og de første kristne. Vi får et innblikk i jødenes dramatiske historie og det romerske riket. Et besøk til et lite stykke Norge i Haifa; Beit Skandinavia.
30. april til 3. mai 2015 hadde vi en fin langhelg på det idylliske leirstedet vårt på Vegårshei.
Misjonskirkens menighetstur går til det idylliske leirstedet vårt, Vegårtun. Vi har vært så heldige å få bestilt stedet i 1. mai-helga. Sett av disse dagene til en fin opplevelse sammen med menigheten!
Liv & Vekst er årets største arrangement i Misjonsforbundet. Sommerfestivalen samler mer enn 1000 mennesker i alle aldre. Påmeldingen åpner 10. mars via CHECKIN.
Søndag 15. februar 2015 hadde vi igjen Allesammengudstjeneste i Misjonskirken. Hilde Danielsen var møteleder og pastor Jan A. Danielsen holdt talen. Tema for talen denne gangen var "Fiskefangsten" og den ble flott anskueliggjort av pastoren og hans gode medhjelper Thomas. Se bilder under "Les mer"
Etter et kort sykeleie, døde Ingulf Diesen tirsdag kveld, den 3. mars 2015. Han ble 86 år gammel. Begravelsen skjer torsdag 12. mars klokken 12.00 i Notodden kirke.
Vi får besøk av Judith og Ingvar Torvik. Lørdag blir det seminar i Heddal Misjonskirke kl. 10-14. Emne: "Jødenes historiske og folkerettslige rett til landet Israel". Pause med bevertning. Anledning til spørsmål og samtale.
Lederkonferansen 2015 i Misjonsforbundet foregår fredag 6. og lørdag 7. februar i Oslo misjonskirke Betlehem.
Julaften i Heddal Misjonskirke kl. 15.30. Første juledag har vi gudstjeneste i Misjonskirken kl. 11.00 sammen med Heddal Misjonskirke. Juletrefest 4. juledag kl. 16.30.
Vi synger kjente og kjære julesanger, tenner lys og hører noen skriftsteder om Han som kom til oss. En samling som egner seg for store og små.
Gjester denne kvelden er Ragnhild Hundseth, Wenche Odden og Berit og Johnny Solbjørg. Pastor Jan A. Danielsen holder andakt. Kafe og Kollekt. Arrangører er Pinsekirken Betania, Normisjon og Misjonskirken.
Festivalen er for dere som går i 4. - 7. klasse. Arrangementet foregår i Idrettshallen på Sætre, Notodden. Påmeldingsfrist er 20. november.
Søndag kveld kommer misjonær Bruce Olson til Misjonskirken. Følgende omtale er skrevet av tidligere Colombia-misjonær Øyvind Berberg som blir med på møtet:
Watoto barnekor består av 22 afrikanske barn. De har med seg 10 voksne i tillegg til bussjåføren.
Det blir felles ledermøte for Misjonskirken, Notodden, Heddal Misjonskirke og Elim på Elim i Heddal mandag 10. november kl. 19.00. Vi får besøk av menighetsrådgiver Geir Johannessen. Tema for ledermøtet: Nådegavene.
Siste søndagen i september var en ekstra gledelig dag i Misjonskirken. Vi kunne da ønske et nytt medlem velkommen i menigheten.
Søndag 14. september var det konfirmasjonsgudstjeneste i Misjonskirken. Det var bare en konfirmant denne gangen, og han fikk stor og god oppmerksomhet.
Alle sammen-gudstjeneste er som navnet sier et møte spesielt tilrettelagt for å treffe alle generasjoner.
Hva er Liv & Vekst? Liv & Vekst er Misjonsforbundets årlige sommerfestival i Stavern!
Roland Lundgren, Niclas Petersen og Maria Persson besøker Notodden. Lørdag 5. april inviteres det til felles sangkveld i Betania.
Den store dagen feiret hun på Brattrein med 30 familiemedlemmer til stede.
Alle sammen-gudstjeneste er som navnet sier, en gudstjeneste der vi mer enn ellers legger vekt på at den skal være for alle: både små og store, unge, voksne og gamle.
Søndagsskolen "Sprell levende" har sin samling i underetasjen mens de voksne samles til gudstjeneste i forsamlingssalen.
"All you need is love". Mennesket har en rekke felles eksistensielle grunntema i livet. Blant dem er det dype behovet for å høre til og være elsket.
Første helga i oktober arrangerer Notodden Misjonsmenighet tur til det idylliske leirstedet vårt på Vegårshei. Leirstedet ligger vakkert til ved Vegårvannet.
Fredag og lørdag i Bluesfestivalen blir det åpen kafe i underetasjen i Misjonskirken fra klokka 8.00 - 18.00
Siste søndagen i juni var det dåp og medlemsopptakelse i Misjonskirken.
Årets menighetstur går av stabelen til vårt idylliske leirsted ved Vegårvatn. Det blir opplegg for alle aldre. Hold av datoen nå. Program, pris og mer info kommer senere.
Arrangeres i idylliske Stavern 9. - 14 juli. Her er er det opplegg for alle aldre. Ta en titt på programmet og meld deg på!
Chris er buktaler, og Øystein er dokka hans. De synger og spiller sammen, forteller historier og snakker om Gud.
Søndag 10. mars var det stuvende fullt i Misjonskirken.
Lørdag 9. mars var en stor dag i Misjonskirken. Da kunne vi endelig ønske det nye pastorparet vårt, Hilde og Jan Andreas Danielsen, velkommen.